Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Rogues' Gallery (foil)

Rogues' Gallery (foil)

Streets of New Capenna
€ 0,45

Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

For each color, return up to one target creature card of that color from your graveyard to your hand.

Kaart informatie

NaamRogues' Gallery
Mana Cost
Mana value3
TypeSorcery
Set Streets of New Capenna  
RarityUncommon
Oracle tekst For each color, return up to one target creature card of that color from your graveyard to your hand.
Flavortekst Between the five of them, they'd committed every crime on the books and invented a few new ones.
Artiest Matt Stewart

Decks met Rogues' Gallery

boosterdraft
sen triplets
door Ygame 1 maand geleden
commander
Chromatic
door Flowbits 6 maanden geleden
commander
glarb
door Richard1984 6 maanden geleden
pauper
Obscura
door debeterepeter 2 jaren geleden

Reacties op Rogues' Gallery

MagnusMagicus
2 jaren geleden
Dus nog even voor iedereen een duidelijk voorbeeld, gewoon voor de zekerheid

Je kunt met deze kaart dus maximaal 5 creatures terughalen, en elk creature moet minimaal een van de vijf verschillende kleuren bevatten, zonder dubbele. Maar multicolored mag je kiezen voor welke kleur je die gebruikt. Je zou dus deze kaarten terug kunnen halen:

Een creature voor wit.
Een creature voor blauw.
Een creature voor zwart.
Een creature voor rood.
En een creature voor groen.
Rody
2 jaren geleden
Zeker een goeie kaart. Op de prerelease haalde ik regelmatig drie creatures terug uit de graveyard, soms wel vier.
Luctor
2 jaren geleden
Bedankt voor je reactie. Dat maakt de kaart alleen maar beter.
jaccovdhoven
2 jaren geleden
Je mag van elke kleur een creature terughalen. Een multicolored creature mag ook en telt voor één kleur. Je kan zelf kiezen welk creature voor welke kleur telt, zolang het creature maar een van die kleuren bevat.

Dus een creature telt voor OF .
Luctor
2 jaren geleden
Mag ik met deze kaart 1 creature van , 1 van , 1 van , 1 van en 1 van terughalen vanuit de graveyard. En mag ik hiermee ook multicoloured creature terughalen? Bijvoorbeeld een creature. Dan heb ik die twee kleuren gebruikt om een creature terug te halen en mag ik die kleuren dus niet meer gebruiken voor een andere? Begrijp ik zo de kaart op de juiste manier?

Eerder bekeken

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top
Customer 1441630639
0.0227 seconds for 58 queries (58.14kb)
0.0508 seconds to render