Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.
Momenteel niet op voorraad
Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.
Breng mij op de hoogteWe sturen je een email zodra het product weer leverbaar is.
We brengen je op de hoogteNaam | Lady Tremaine, Imperious Queen |
Productgroep | Rise of the Floodborn |
Rarity | Super Rare |
Ink kleur | Ruby |
Inkwell symbol | Nee |
Kaart type | Character |
Classification | Floodborn Villain Queen |
Cost | 6 |
Strength | 3 |
Willpower | 4 |
Lore | 2 |
Oracle text | Shift 4 (You may pay 4 to play this on top of one of your characters named Lady Tremaine.) POWER TO RULE AT LAST When you play this character, each opponent chooses and banishes one of their characters. |
Flavortekst | The twelfth Rule of Villainy: If you don't have a throne, take one. |
Customer 1038101100 |
0.0218 seconds for 45 queries (46.89kb) |
0.0538 seconds to render |