Fijn dat je er bent!

Om de ervaring op onze website zo magisch mogelijk te maken voor je, gebruiken we cookies. Deze worden ingezet voor digitale veiligheid en om je producten te tonen die aansluiten bij jouw interesses.

Become Immense

Become Immense

Khans of Tarkir
€ 0,35

Op voorraad. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Toevoegen aan winkelmand
  • Spaar gratis Spelpunten
  • Gratis verzending NL vanaf € 50
  • Vandaag besteld? Morgen in huis*
  • Beoordeeld met een 9.2
  • Spaar voor gratis producten
  • 70.000+ producten op voorraad

Productbeschrijving

Delve (Each card you exile from your graveyard while casting this spell pays for .)
Target creature gets +6/+6 until end of turn.

Kaart informatie

NaamBecome Immense
Mana Cost
Mana value6
TypeInstant
Set Khans of Tarkir  
RarityUncommon
Oracle tekst Delve (Each card you exile from your graveyard while casting this spell pays for .)
Target creature gets +6/+6 until end of turn.
Artiest Jaime Jones

Decks met Become Immense

commander
Xyris
door jmw1992 1 maand geleden
commander
Buffs
door laminarLachs 2 maanden geleden
commander
15euro sergeant
door SirOkapi 9 maanden geleden

Reacties op Become Immense

Jeff
10 jaren geleden
een of twee keer in een Modern/Legacy infect deck vind ik niet extreem ondenkbaar, maar het is zo'n kwetsbare kaart. Je gebruikt veel resources en als hij dan gecounterd wordt is het wel echt extra zuur...

Volgens mij ook een erg sterke kaart in limited. Een +6/+6 combat trick is heel sterk, zij het als finisher, zij het als vorm van removal. In de late game zul je hier wel echt rekening mee moeten houden, want dan kost hij regelmatig maar .
JT
10 jaren geleden
Het zou als one-off kunnen. Misschien 2 keer in een deck, maar zeker niet vaker.
Op zich kan hij beurt 3 gespeeld worden, maar beurt 4 lijkt me realistischer.
Mats17
10 jaren geleden
Hmmm... Gitaxian Probe, 2 Verdant Catacombs en Groundswell betekent dat je hem voor 2 kan casten. Niet onmogelijk dus, maar heb je niet liever een andere pump-spell?
 Bijgewerkt 10 maanden geleden door Mats17
MagnusMagicus
10 jaren geleden
Infect wil in beurt 3 wel gewonnen hebben denk ik. Ik vraag me af of je dan wel genoeg kaarten in je graveyard hebt...
Green14
10 jaren geleden
Is dit niet een super coole kaart voor infect?

Eerder bekeken

iDeal Riverty Bancontact Sofort Mastercard Visa PayPal PostNL
Top
Customer 1223178603
0.0295 seconds for 60 queries (59.55kb)
0.1293 seconds to render